Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Ακόμη ένας βουλευτής της Ν.Δ. προεξοφλεί τέταρτο μνημόνιο

Μαξίμου: Ακόμη ένας βουλευτής της Ν.Δ. προεξοφλεί τέταρτο μνημόνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή δήλωση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ. Στύλιου, ο οποίος υποστήριξε πως εάν παραμείνουν πολύ υψηλά τα επιτόκια δανεισμού στις αγορές «είναι πολύ πιθανό να πάμε σε τέταρτο μνημόνιο».

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου τόνιζαν ότι «μετά τον κ. Κουκοδήμο, ακόμη ένας βουλευτής της ΝΔ, αυτή τη φορά ο κ. Γιώργος Στύλιος, προεξόφλησε τέταρτο Μνημόνιο σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη.

Κάθε ημέρα επιβεβαιώνεται όλο και πιο έντονα, ότι με τη χώρα έξω από τα μνημόνια και την οικονομία σε αναπτυξιακή τροχιά, η ΝΔ έχει μείνει χωρίς άλλοθι και πλέον αναγκάζεται να ομολογήσει ότι χρειάζεται τον μανδύα των μνημονίων για να μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά της: Τις απολύσεις, την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, τη μείωση του κατώτατου μισθού, το ασφαλιστικό Πινοσέτ και ό,τι αντικοινωνικό μέτρο δεν κατάφερε ούτε το ΔΝΤ να επιβάλλει».

«Επειδή ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει με την όρεξη μετά τις εκλογές, μπορεί να αρκεστεί στην εφαρμογή του προγράμματός του στο εσωτερικό της ΝΔ. Αν βέβαια ο κ. Γεωργιάδης του επιτρέψει να παραμείνει αρχηγός της», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Τι είχε πει ο κ. Στύλιος

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ τη Δευτέρα, ο κ. Στύλιος, αναφερόμενος στην κατάσταση της οικονομίας, επεσήμανε: «Το δεδομένο είναι ότι είμαστε σε επιτήρηση και πρέπει να έχουμε πλεονάσματα 3,5% . Πριν από 10 ημέρες είχαμε μια δήλωση του κ. Δραγασάκη για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Αυτά τα επιπλέον χρήματα θα τα δώσουν οι Έλληνες πολίτες. Είναι δεδομένο ότι η Κυβέρνηση σε συμφωνία με τους δανειστές προσπαθεί να δώσει μια λύση σε σχέση με την πρώτη κατοικία. Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν 5000 πλειστηριασμοί γιατί δεν πάμε καλά στα οικονομικά. Αν λοιπόν αναγκάζεσαι να βγεις στις αγορές με υψηλά επιτόκια 3,5%, πολύ πιθανόν είναι να πας σε 4o Μνημόνιο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...