Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζανακόπουλος: Κάθε πολίτης θα βρεθεί μπροστά σε επιλογές που θα κρίνουν την πορεία του τόπου

Τζανακόπουλος: Κάθε πολίτης θα βρεθεί μπροστά σε επιλογές που θα κρίνουν την πορεία του τόπου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Τζανακόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ,

Στο όραμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι το κυβερνών κόμμα έχει μπει στην «προμετωπίδα ενός αγώνα που κρίνει το μέλλον της χώρας και της Ευρώπης».

Από το βήμα εκδήλωσης της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Ωρωπού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι μετά την έξοδο από τα μνημόνια, «η μάχη συνεχίζεται στη βάση του κορυφαίου ερωτήματος “τι Ελλάδα θέλουμε”, μάχη για την οποία αποτελούν κόμβο οι εκλογικές αναμετρήσεις αυτής της χρονιάς».

Διαπίστωσε δε, ότι έχει γίνει σαφής η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στα δύο σχέδια που συγκρούονται, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «είναι η μέρα με τη νύχτα», «η Ελλάδα των πολλών απέναντι στην Ελλάδα των λίγων», «οι κοινωνικές ανάγκες της πλειοψηφίας απέναντι στις επιθυμίες των ελίτ».

«Κάθε πολίτης θα βρεθεί τους επόμενους μήνες μπροστά σε επιλογές που θα κρίνουν την πορεία του τόπου, πιθανά για την Ελλάδα των επόμενων δεκαετιών» συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο για «υπαρξιακή μάχη, με στόχο τον δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο στην Ευρώπη».

Και εξήγησε: «Η Ευρώπη του 2019, βρίσκεται αντιμέτωπη με ιστορικά διλήμματα, στα οποία έρχονται να απαντήσουν δύο αντίπαλα πολιτικά σχέδια.

»Το δικό μας, της Αριστεράς, των προοδευτικών δυνάμεων, μιας Ευρώπης που προστατεύει κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα, σέβεται τις αποφάσεις των λαών, προωθεί το δημοκρατικό έλεγχο και την κοινωνική λογοδοσία, διευρύνει τις ατομικές ελευθερίες, υποδέχεται και ενσωματώνει τους κυνηγημένους των πολέμων και των εμφύλιων διχασμών από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, δρα αποτελεσματικά έναντι των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής».

»Το άλλο είναι της ακροδεξιάς, σε όλες τις μορφές της, που θέλει να διαλύσει την Ευρώπη της ειρήνης, της συνεργασίας και της συνανάπτυξης.

»Μια Μαύρη Διεθνής, που οραματίζεται την Ευρώπη της έκρηξης, των εθνικών ανταγωνισμών, των κλειστών συνόρων, της έντασης, της εκμετάλλευσης εις βάρος των φτωχών και των αδυνάμων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι 35 υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές που αναδείχθηκαν από τι κάλπες

Ο Κασσελάκης καταδικάζει την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ και συντάσσεται με τον Μπάιντεν

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 60.000 ψήφισαν για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών

Βουλευτής ΝΔ Κυριαζίδης: Ομοφοβικό σχόλιο κατά Κασσελάκη – Την απομάκρυνση του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: «Βεβαίως και πάμε για πρώτο κόμμα» – «Ο Γιώργος Αυτιάς ή η αξιοκρατία που βλέπετε;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...