Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλιόπουλος: Ο Μπακογιάννης συνομιλεί με την ατζέντα της άκρας δεξιάς

Ηλιόπουλος: Ο Μπακογιάννης συνομιλεί με την ατζέντα της άκρας δεξιάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε νευραλγικούς τομείς της δημοτικής Αρχής που όμως είναι «αόρατοι» για το ευρύ κοινό και, όπως καταγγέλλουν και οι ίδιοι για τις δημοτικές Αρχές, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει τη θητεία του στον Δήμο σαν ένα πολιτικό σκαλοπάτι για κάτι παραπάνω.

Αντίθετα, όπως ο ίδιος δήλωσε σε μια εφ’ όλης της ύλης στο newsit.gr «το χειρότερο πράγμα που αντιμετωπίζω στην Αθήνα είναι η αίσθηση από ανθρώπους ότι η Αθήνα είναι μια χαμένη υπόθεση.

»Αν πίστευα ότι η Αθήνα δεν μπορεί να αλλάξει δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία».

Παράλληλα βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον συνυποψήφιο του Κώστα Μπακογιάννη λέγοντας πως «το πολιτικό λάθος που έχει κάνει είναι ότι σε πολλά σημεία έχει σηκώσει τα ζητήματα της ασφάλειας με έναν τρόπο άγαρμπο που φαίνεται ότι συνομιλεί με την ατζέντα της άκρας δεξιάς.

»Όταν πηγαίνεις στον Άγιο Παντελεήμονα έχεις την υποχρέωση ό,τι και να πεις να τονίσεις ότι αυτή η γειτονιά είναι πιο ασφαλής χωρίς την Χρυσή Αυγή.

»Το να μην κάνεις αυτή την αναγκαία οριοθέτηση είναι σαν να αφήνεις γέφυρες σε έναν κόσμο που είναι προς τα εκεί να ψηφίσει και προς τα εδώ».

Νωρίτερα ανέφερε πως δεν μπορεί να παραβλέψει ότι «ο Κώστας Μπακογιάννης έχει «αγοράσει» όλη την κεντρική γραμμή της ΝΔ για μια σειρά από θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ειδικά για την μεταφορά της είσπραξης του ΕΝΦΙΑ από τους δήμους είπε ότι «διαφωνεί γιατί μετατρέπει τους δήμους σε φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς.

»Από εκεί που ο δήμος έχει συνταγματικά κατοχυρωμένους πόρους τον κάνεις να αναζητά πόρους που μπορεί να τους έχει και να μην τους έχει».

Για τον εαυτό του τόνισε πως ο ίδιος ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να συγκρουστεί και να «σπάσει αυγά», ότι γνωρίζει και αγαπάει την Αθήνα αφού ζει και κινείται μέσα σε αυτή και τέλος ότι δεν επέλεξε την κεντρική πολιτική σκηνή για να προσφέρει στην πόλη του.

Ταυτόχρονα, για το θέμα των Εξαρχείων τόνισε πως «είναι μια ταλαιπωρημένη γειτονιά και η σχετική συζήτηση κρατάει 20 και 30 χρόνια.

»Το πρώτο που με ενοχλεί είναι ότι τα Εξάρχεια είναι μια ταλαιπωρημένη και εγκαταλελειμμένη γειτονιά.

»Ο λόφος του Στρέφη έχει εγκαταλειφθεί και θα προσπαθούσα να σπάσω το αίσθημα της εγκατάλειψης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Γιατί ζητάμε διεθνείς παρατηρητές στις εκλογές

Επιμένει ο Κασσελάκης: Εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...