ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευθύνες στην τουρκική και την τουρκοκυπριακή πλευρά για τις καθυστερήσεις στην έναρξη της νέα φάσης συνομιλιών για το Κυπριακό επέρριψε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.
«Η κυβέρνηση δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή να αρνείται να δώσει τα αρχεία, όταν ο ελληνισμός ενημερώνεται πλέον από τα αρχεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Φόρεϊν Όφις, τα οποία έχουν ανοίξει μετά από τόσα χρόνια», επεσήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ όπως είπε, ο κ. Αναστασιάδης συμφώνησε να δοθούν αυτά τα αρχεία του Φακέλου της Κύπρου, σύμφωνα και με το πόρισμα της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων.
Σε ό,τι αφορά την υπογραφή συμφωνίας για τις δύο ΑΟΖ ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να συνεχίζει να αρνείται να προχωρήσει στον καθορισμό της ΑΟΖ με την Κύπρο».
























































