ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να μην ανησυχεί κανείς, η εφαρμογή της Συμφωνίας θα προχωρήσει απρόσκοπτα, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Βουλής της Βόρειας Μακεδονίας, Ταλάτ Τζαφέρι, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, κατά τη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τον κ. Τζαφέρι για την υπεύθυνη στάση του ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών παρά τις δυσκολίες και τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα στηρίξει τη Βόρεια Μακεδονία για την ενταξιακή πορεία της στην ΕΕ.
«Το στοίχημα είναι να δικαιώσουμε αυτούς που συμφώνησαν και να πείσουμε αυτούς που διαφώνησαν», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Τζαφέρι τόνισε τη σημασία της επιτροπής φιλίας, με τον πρωθυπουργό να τον ενημερώνει ότι ο πρόεδρος της ελληνικής Βουλής, Νίκος Βούτσης, ανακοίνωσε σε συνάντηση με τον ΥΠΕΞ της γειτονικής χώρας, Νικολά Ντιμιτρόφ, την αποδοχή της πρότασης, καθώς και ότι η διαδικασία για τη συμμετοχή Ελλήνων βουλευτών στην επιτροπή φιλίας έχει αρχίσει.
Κατά τη συνάντηση ο κ. Τζαφέρι επανέλαβε την επίσημη πρόσκληση που έχει απευθύνει στον Έλληνα πρόεδρο της Βουλής να επισκεφθεί τα Σκόπια.
























































