ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είμαστε μια δύναμη πατριωτική που θέλουμε να ηττηθεί ο αυταρχισμός και ο νεοφιλελευθερισμός και σε αυτά τα πλαίσια θα ψηφίσουμε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να δίνουμε λευκή επιταγή ή επιταγή επ΄αόριστον» τόνισε ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΡΑΤΤΩ.
«Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος μας είναι η συγκρότηση μια δημοκρατικής πατριωτικής προοδευτικής παράταξης και η ανάδειξη του ταλέντου της δημιουργικότητας και της εργατικότητας του ελληνικού λαού, μια μεγάλη δηλαδή κοινωνική συμμαχία» πρόσθεσε ο κ. Κοτζιάς.
























































