ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου, Περιφέρεια Αττικής, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρήστος Καπάταης,


















































Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ - «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των Γερμανών - Ούτε ο πόλεμος, ούτε μία παγκόσμια κρίση
Ο Νίκος Δένδιας αποθεώθηκε στη Λευκωσία - Οι πολίτες φώναζαν «Δένδιας-Δένδιας»
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχασε 20 κιλά μέσα σε πέντε μήνες - Πώς τα κατάφερε
Ινδία: Ξάπλωσε στη μέση του δρόμου και αρνήθηκε να σηκωθεί αν δεν την αγκαλιάσει διάσημος ηθοποιός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου. Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κ. Ευθυμίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κ. Μπιλίνης και εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινότητας.
Την Περιφέρεια Αττικής, εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθήνας, Χρήστος Καπάταης.
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου το οποίο ήδη λειτουργεί και στοχεύει στην υποστήριξη ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται ή απειλούνται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό μέσω ενός πλέγματος παροχής κοινωνικών υπηρεσιών.
Η χρηματοδότηση του Κέντρου Κοινότητας Μοσχάτου Ταύρου ύψους 170.000 προήλθε από το ΠΕΠ Αττικής, ενώ μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 800 μοναδικοί ωφελούμενοι του Δήμου.
Συνολικά στην Περιφέρεια Αττικής λειτουργούν 56 Κέντρα Κοινότητας σε συνολική χρηματοδότηση 20.000.000 ευρώ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δήλωσε:
«Η Περιφέρεια Αττικής στέκεται αρωγός στις ανάγκες που η δύσκολη οικονομική συγκυρία δημιούργησε, χρηματοδοτώντας δομές και δράσεις που ανακουφίζουν και ενισχύουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη».

























































