ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Γεώργιος Καμπάς, Ελληνικός Στρατός, Κυριακή του Πάσχα, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο συνοριακό φυλάκιο Κήπων στο πλευρό των άγρυπνων φρουρών της πατρίδας, βρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα ο Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Γεώργιος Καμπάς.
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού επέλεξε να βρίσκεται κοντά με τα στελέχη, σε ένα από τα προπύργια του ελληνικού στρατού, στα ελάχιστα χερσαία σύνορα με την Τουρκία, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα ενότητας αλλά και ετοιμότητας.
Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας έκανε Ανάσταση με τα στελέχη της 24ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στο Λιτόχωρο.
Εν τω μεταξύ, μέρα με την ημέρα οι προκλήσεις στο Αιγαίο αυξάνονται. η Ελλάδα είχε αναγγείλει με 2 NAVTEX την διεξαγωγή ασκήσεων Έρευνας και Διάσωσης μέχρι τις 10 Μαΐου σε δυο περιοχές, μεταξύ της Λέσβου – Χίου και η δεύτερη μεταξύ Λέσβου – Σκύρου.
Συνεπής στην πολιτική των προκλήσεων η Τουρκία εξέδωσε δύο παράνομες NAVTEX για το ίδιο διάστημα στα ίδια σημεία, χαρακτηρίζοντας τις ελληνικές NAVTEX άκυρες.
Πλέον, στην Ευρώπη πληθαίνουν οι φωνές που επιθυμούν οριστική διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία.
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κομισιόν με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Μάνφρεντ Βέμπερ, ξεκαθάρισε ότι αν εκλεγεί θα εργαστεί για μια Ευρώπη που θα στηρίζεται στις χριστιανικές αξίες, χωρίς την Τουρκία στους κόλπους της.
Ωστόσο, ο Τούρκος Πρόεδρος ξεσπαθώνει εναντίον της Ευρώπης αλλά και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Διαλύει κάθε φημολογία των τελευταίων ημερών ότι ίσως δεν παραλάβει τους S-400 κι αφήνει υπονοούμενα ότι ετοιμάζει κι άλλες στρατιωτικές συνεργασίες με την Ρωσία.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ερντογάν θέλει με τους S-400 να κλειδώσει το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.























































