Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παντρεύτηκε η Νίνα Κασιμάτη στα Κύθηρα

Παντρεύτηκε η Νίνα Κασιμάτη στα Κύθηρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάμος, Κύθηρα, Νίνα Κασιμάτη, ΣΥΡΙΖΑ,

Στα Κύθηρα παντρεύτηκε η Βουλευτής Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φώτη Γεωργιτσόπουλο Δικηγόρο Αθηνών, τη Δευτέρα του Πάσχα στο Κάστρο της Χώρας.

Τον γάμο τέλεσε ο Δήμαρχος Στράτος Χαρχαλάκης και κουμπάροι ήταν ο Μάνος Τριφύλλης, Φαρμακοποιός και Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Κυθήρων, με τη σύζυγό του Ελίνα Ιορδανίδου, γιατρό Παθολόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr, η Νίνα Κασιμάτη, που έλκει την πατρική καταγωγή της από τα Κύθηρα, επέλεξε να κάνει τον γάμο της εκεί ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, για να αναβιώσει τις οικογενειακές ρίζες της και να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της Γιώργου Κασιμάτη, ιστορικού Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού επί Ανδρέα Παπανδρέου, πρωταθλητή Στίβου και πατέρα του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού στην Ελλάδα, του οποίου οι πρόγονοι κατάγονταν από τα Κύθηρα και τις Μουρνιές Χανίων, πριν να μετοικήσουν στον Πειραιά και το Κερατσίνι στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.

Το ζευγάρι έφτασε στο νησί το Μεγάλο Σάββατο για να γιορτάσουν την Ανάσταση και το Πάσχα, και έμειναν στο σπίτι της οικογένειας του ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίου Λεοντσίνη, στο χωριό Κεραμωτό.

Να σημειωθεί πάντως, ότι ο πασχαλιάτικος γάμος της Νίνας Κασιμάτη κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού, όπως ειπώθηκε, τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει το θρησκευτικό μυστήριο με συγγενείς και φίλους στη Β’ Πειραιά.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές, με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ στα μηνύματα και τα τηλέφωνα με την αγάπη σας!

»Το Ταξίδι στα Κύθηρα είναι πάντα «άπιαστο», και για εμένα ήταν και σαν προσωπικό προσκύνημα, ανήμερα του Άη Γιωργιού, στις ρίζες του πατέρα μου που θα ήθελε να είναι δίπλα μου.

»Όμως η χαρά είναι για να την μοιράζεσαι με όλους όσους αγαπάς και σ’ αγαπάνε, και γι’ αυτό θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο εδώ μαζί με εσάς, τους αγαπημένους φίλους❤️Δώστε μου μόνο λίγο χρόνο λόγω προεκλογικού πυρετού!

»Αντεύχομαι από καρδιάς άφατη ευτυχία…», έγραψε η σοσιαλπατριώτισσα βουλευτής στο Facebook δημοσιεύοντας την ακόλουθη φωτογραφία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...