Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κοτζιάς απέναντι στους χουντικούς – Οι Έλληνες του Μονάχου τους πέταξαν έξω από την αίθουσα

Ο Κοτζιάς απέναντι στους χουντικούς – Οι Έλληνες του Μονάχου τους πέταξαν έξω από την αίθουσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όταν μακεδονοκάπηλοι αποδοκιμάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι κάνει πλάτες στη Συμφωνία των Πρεσπών, τότε είναι «γνωστοί ακροδεξιοί τραμπούκοι» και «χρυσαυγίτες». Όταν άλλοι μακεδονοκάπηλοι επιχειρούν να αποδοκιμάσουν τον Νίκο Κοτζιά, τότε σύμφωνα με τα ΜΜΕ που στηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη είναι… αγανακτισμένοι πολίτες.

Προφανώς και δεν είναι όλοι που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών φασίστες, χουντικοί και ακροδεξιοί. Και πολλοί δημοκρατικοί έχουν άλλη άποψη.

Όσοι όμως προβαίνουν σε τραμπουκισμούς και απειλές θανάτου είναι φασίστες και αποβράσματα.

Πρώτο το TRIBUNE μετέδωσε το βράδυ της Κυριακής ότι στην επιτυχημένη ομιλία του Νίκου Κοτζιά στο Μόναχο, σε μια κατάμεστη αίθουσα από Έλληνες της παροικίας, με θέμα την Εξωτερική Πολιτική της χώρας μας, μια μικρή ομάδα γνωστών ακροδεξιών -οκτώ άτομα εκ των οποίων η μία γυναίκα- προσπάθησαν να προκαλέσουν επεισόδιο.

Στο Μόναχο συνέβη το εξής, για να τελειώνει η παραπληροφόρηση από τους μακεδονοκάπηλους «πατριώτες» νεο-εκδότες.

Η παρέα των χουντικών, αποφασισμένη για προβοκάτσια, απείλησε τον Νίκο Κοτζιά με φυλάκιση και τον κατηγόρησε για εσχάτη προδοσία, ενώ το έπαιξαν και «νταήδες» με ευθείες απειλές σωματικής βίας.

Όταν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών προσπάθησε να κάνει διάλογο μαζί τους δεν τον άφηναν να μιλήσει.

Προφανώς και ο Νίκος Κοτζιάς όρθωσε τον τόνο της φωνής του όταν δέχθηκε απειλές:

«Εγώ δεν δείλιασα μπροστά στο στρατοδικείο», είπε απευθυνόμενος στο φασιστικό παρεάκι.

Γιατί «σάλταραν» οι αγράμματοι φασίστες; Επειδή επί τρεις ώρες ο Νίκος Κοτζιάς, συζητώντας με τους ομογενείς μας, είχε διαλύσει όλη τη μαύρη προπαγάνδα της Ρωσίας και των νεοναζί. Την ίδια προπαγάνδα που υιοθέτησε και η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι υπόλοιποι συμπατριώτες μας, που είχαν πάει στην ομιλία για να συζητήσουν και όχι να το παίξουν «μάγκες», αγανακτισμένοι με τη φασιστική παρέα, σηκώθηκαν, τους αποδοκίμασαν και τους ανάγκασαν να βγουν από την αίθουσα με τις ουρές στα σκέλια. Ο επικεφαλής της «ομάδας κρούσης», να σημειωθεί αυτό, δεν ήταν από τους Έλληνες του Μονάχου. Είχε ταξιδέψει από την Ελβετία για να δώσει την παράστασή του.

Το ενδιαφέρον αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η αίθουσα ήταν κατάμεστη, κατατέθηκε έντονος προβληματισμός από πολλούς παριστάμενους, οι οποίοι και απομόνωσαν ορισμένα μεμονωμένα ακραία χουντικά στοιχεία που με ύβρεις και τις γνωστές πλέον απειλές για «κρεμάλες» επετέθησαν κατά του πρώην επικεφαλής της ελληνικής Διπλωματίας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος «Διάλογος» του Μονάχου.

Χαρακτηριστικό του αυξημένου ενδιαφέροντος του Ελληνισμού της βαυαρικής πρωτεύουσας ήταν ότι η συζήτηση που ξεκίνησε στις 5.00 το απόγευμα διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες.

Επρόκειτο για μία πλούσια κουβέντα για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος, το σταθεροποιητικό της ρόλο, τη θέση της στο διεθνές γίγνεσθαι και τον αραβικό κόσμο.

Στη συζήτηση συμμετείχαν δεκάδες συμπολίτες μας σε μία κατάμεστη αίθουσα με ερωτήσεις και απόψεις.

Η εκδήλωση χαρακτηρίζεται ως άκρως επιτυχημένη παρά την προσπάθεια ακροδεξιών στοιχείων να προβοκάρουν και να απειλήσουν τον ομιλητή, που, όμως, η οποία προσπάθειά τους απέτυχε λόγω της γενικευμένης κατακραυγής του ακροατηρίου που τους απέβαλε.

Με ανάρτησή του στο Twitter, το πρωί της Τρίτης, ο Νίκος Κοτζιάς έγραψε:

«Μετά από 3 ώρες συζήτησης και αφού απαντήθηκαν ένα προς ένα επιχειρήματα φασιστών σε εκδήλωση Ελλήνων του Μονάχου, οι ακροδεξιοί άρχισαν να απειλούν με βία.

»Ο κόσμος τους γιουχάρησε και τους ανάγκασε να εγκαταλείψει εκδήλωση. Η διαπλοκή στην Ελλάδα τους πήρε υπό προστασία της».

Συμφωνία των Πρεσπών

Με τη Συμφωνία των Πρεσπών η Βόρεια Μακεδονία κατέστη γεωγραφική επέκταση της Ελλάδας και προτεκτοράτο της χώρας μας.

Μόνο εντελώς αγράμματοι, φανατικοί ή παραπληροφορημένοι -που είναι και οι περισσότεροι- δεν αντιλαμβάνονται τι κερδίσαμε και τι ακόμα θα κερδίσουμε.

Το TRIBUNE έχει εξηγήσει πώς η Βόρεια Μακεδονία έγινε προτεκτοράτο μας ΕΔΩ

Η Ελλάδα θα μεγαλώσει και θα γίνει σπουδαία ξανά είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει, στα φερέφωνα της Μόσχας και άλλων «κεντρικών» δυνάμεων.

Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ο αρχιτέκτονας της νέας ελληνικής ηγεμονίας. Οι ψευτοπατριώτες, οι φανατικοί και οι ανόητοι, αφού δεν κατανοούν, είτε γιατί δεν θέλουν, είτε γιατί αδυνατούν, τουλάχιστον ας μη ασχημονούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Καταψηφίζει την πρόταση μομφής ο πρώην «Σπαρτιάτης», ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Ο Μπαχτσελί ζήτησε από τον Ερντογάν να μείνει πρόεδρος της Τουρκίας για πάντα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...