ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αδιαμφισβήτητος ηγέτης της δημοκρατικής πατριωτικής παράταξης ο Αλέξης Τσίπρας, έστειλε το μήνυμά του -μέσω Twitter- για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Ο Αλ. Τσίπρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία με την ποντιακή λύρα που του έκαναν δώρο οι εκπρόσωποι των ποντιακών σωματείων, κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους το πρωί του Σαββάτου στο Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη.
«Η 19η Μαΐου αποτελεί ημέρα μνήμης για το σύνολο του Ελληνισμού.
»Έχουμε καθήκον να θυμόμαστε και να τιμούμε τα θύματα της Γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού και να μετατρέπουμε τη γνώση της Ιστορίας σε δύναμη για το μέλλον», έγραψε ο πρωθυπουργός.
Συνάντηση με εκπροσώπους ποντιακών σωματείων είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το πρωί του Σαββάτου.
Οι εκπρόσωποι των ποντιακών σωματείων τον ενημέρωσαν ότι είναι η πρώτη φορά που συναντώνται με πρωθυπουργό και ο Αλ. Τσίπρας αντέδρασε λέγοντας πως πραγματικά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δεν έχει ξαναγίνει μια τέτοια συνάντηση στο παρελθόν.
Για να θυμάται ο Αλ. Τσίπρας αυτή την ιστορική συνάντηση οι εκπρόσωποι των σωματείων του έκαναν δώρο μια ποντιακή λύρα.
























































