ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Βίντεο, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, ΣΥΡΙΖΑ, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Καμιά φορά εμείς οι πολιτικοί πρέπει να σωπαίνουμε. Αρκεί να μιλάνε «δυνατά» τα έργα μας», είναι το μήνυμα της Ρένας Δούρου στο νέο προεκλογικό σποτ του συνδυασμού «Δύναμης Ζωής», λίγες ώρες πριν τις περιφερειακές εκλογές.
«Με νοήματα η ίδια υποδεικνύει την παραπάνω γραπτή υπόδειξη και αποσύρεται για να ακολουθήσει το έργο της περιφέρειας επί θητείας της στη Διοίκηση, με αριθμούς ανά ενότητα έργων ακτινωτά στο σύνολο των 1250 έργων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Δηλαδή «225 έργα για αθλητισμό, περιβάλλον, ποιότητα ζωής και πολιτισμό, 111 για αστικές αναπλάσεις, 265 για ανάπτυξη, επιχειρηματικότητα, τουρισμό, κοινωνική συνοχή και υποδομές, 168 για αντιπλημμυρικά, 197 για οδοποιία, 132 για κτιριακά και ηλεκτροφωτισμό, 91 για ύδρευση και άρδευση και 61 για λοιπές δράσεις.
























































