ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Εθνικές Εκλογές 2019,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θυροκολλήθηκε όπως αναμενόταν το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των πρόωρων εθνικών εκλογών.
Σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα, η Βουλή με την νέα της σύνθεση θα συνεδριάσει και πάλι την Τετάρτη 17 Ιούλη στις 11 το πρωί, δέκα μέρες μετά τις εκλογές, όταν και θα ορκιστούν οι νέοι βουλευτές.
Την θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος για την διάλυση της Βουλής έκανε, κατά παράδοση, ο φρούραρχος της Βουλής Κώστας Κυριαζόπουλος.
Με την θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος για την διάλυση της Βουλής ολοκληρώνεται η 17η κοινοβουλευτική περίοδος μετά την Μεταπολίτευση του 1974 και δίνει την θέση της στην επικείμενη 18η κοινοβουλευτική περίοδο.
Η Βουλή που προέκυψε από τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη του 2015 διαλύεται 101 μέρες πριν την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα ολοκλήρωση της τετραετούς θητείας της.
























































