ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για κρυφή ατζέντα κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία η Όλγα Γεροβασίλη, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή της στη «Νέα Σελίδα» ότι «υπόσχεται μείωση φόρων και ήδη έχει πει ότι θα προκύψει από το μαχαίρι στις δαπάνες του κράτους, αλλά αποκρύπτει ότι οι δαπάνες του κράτους αφορούν σε μισθούς, συντάξεις, δαπάνες για τα σχολεία και τα νοσοκομεία, επιδόματα που δίνονται ακόμα και σε τμήμα της μεσαίας τάξης, για την οποία δήθεν κόπτεται».
Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ακόμη ότι η διαφορά που καταγράφηκε στην ευρωκάλπη δεν προδιαγράφει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.
«Στην αντιπαράθεση με τη ΝΔ θα συγκριθούν προγράμματα και πεπραγμένα.
»Η κυβέρνηση έχει να επιδείξει το έργο της αλλά και να θυμίσει τι παρέλαβε.
»Οσο κι αν η ΝΔ έχει φορέσει το προεκλογικό της προσωπείο, και εμείς θυμόμαστε τι έκανε και ο λαός δεν ξεχνά», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.
























































