ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαδημούλης, Εθνικές Εκλογές 2019, Θεόδωρος Φορτσάκης, Κινητά Τηλέφωνα, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για εκτεταμένη παραβίαση του ευρωπαϊκού κανονισμού (σ.σ. GDPR) περί προσωπικών δεδομένων, κάνει λόγο ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τη μαζική αποστολή γραπτών μηνυμάτων εκ μέρους του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ., Θεόδωρου Φορτσάκη.
«Έλαβα, όπως και πολλές χιλιάδες πολίτες, sms στο κινητό μου “να ψηφίσω ΝΔ και να σταυρώσω Φορτσάκη”! Η παραβίαση του Ευρωπαϊκού Κανονισμού GDPR, “περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων” είναι προφανής και εκτεταμένη» τονίζει, σε ανάρτησή του στο Twitter, o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Και προσθέτει: «Η ΝΔ και ο υποψήφιός της οφείλουν σαφή απάντηση: Πώς, από πού και πόσο;».
Ο κ. Φορτσάκης, ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, καθώς «τo SMS που εστάλη το πρωί της Παρασκευής ήταν λάθος, έγινε λάθος».
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστήμιου Αθηνών είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών.
























































