Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπακώστα: Ο Μητσοτάκης να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στον ελληνικό λαό

Παπακώστα: Ο Μητσοτάκης να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στον ελληνικό λαό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να δώσει ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκάθαρες απαντήσεις στο θέμα της ρύθμισης των 120 δόσεων καλεί τον Κυρ. Μητσοτάκη η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής και υποψήφια βουλευτής του Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κατερίνα Παπακώστα -Σιδηροπούλου.

Επικαλούμενη σημερινή δήλωση υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα, την οποία άκουσε «με έντονη ανησυχία», όπως αναφέρει σε δήλωσή της, η κυρία Παπακώστα-Σιδηροπούλου επισημαίνει: «Η ρύθμιση των 120 δόσεων είναι νομοθετημένη και ήδη υλοποιείται, δίνοντας ανάσα στα νοικοκυριά, ενώ έχει επεκταθεί και για τις επιχειρήσεις με ακαθάριστα έσοδα έως 2 εκατ. ευρώ.

Εντούτοις, στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εξακολουθούν να συντηρούν κλίμα ανασφάλειας σε όλους όσοι έχουν ενταχθεί ή πρόκειται να ενταχθούν στην ρύθμιση, αρχής γενομένης με την δήλωση του κ. Βρούτση, ότι δηλαδή οι 120 δόσεις «πλήττουν την κουλτούρα πληρωμών».

Οφείλει ο κ. Μητσοτάκης να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στον ελληνικό λαό, ώστε όλοι οι πολίτες, συμπεριλαμβανομένων και των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, να έχουν σαφή εικόνα για την οικονομική ατζέντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», υπογραμμίζει και καταλήγει:

«Εάν δεν το πράξει, αυτό σημαίνει ότι κατά το πρόσφατο ταξίδι του στις Βρυξέλλες έχει συμφωνήσει άλλα πράγματα, όπως ενδεχομένως τις 10 ή 24 δόσεις στη βάση της μεταρρύθμισης που τέθηκε σε εφαρμογή το 2013 και η οποία προϋπέθετε αυστηρά κριτήρια ένταξης, χωρίς να τα γνωρίζουν οι πολίτες».

Είμαι στρατευμένη στο στρατόπεδο των κοινωνιστών από επιλογή

«Η δική μου πολιτική προσέγγιση είναι ότι εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο.

»Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πολίτες το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ώστε ούτε ένας πολίτης να μη διακατέχεται από αίσθημα ανασφάλειας», δηλώνει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος» η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας Κατερίνα Παπακώστα.

Η κ. Παπακώστα συμπληρώνει ότι «η Ελληνική Αστυνομία δρα καθημερινά με επαγγελματισμό και μεθοδικότητα, έχει εξαρθρώσει μεγάλα κυκλώματα βαριάς εγκληματικότητας και έχει αποδώσει στους πολίτες χώρους όπως το Πεδίον του Άρεως, το λόφο Φιλοπάππου και την ΑΣΟΕΕ».

Τέλος, αναφερόμενη στο διακύβευμα των εκλογών η κ. Παπακώστα σημειώνει:

«Οι πολίτες έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο προτάσεων διακυβέρνησης οι οποίες συγκρούονται.

»Η πρώτη αφορά στο στρατόπεδο των κοινωνιστών, στο οποίο είμαι στρατευμένη από επιλογή, επειδή θέτει στο επίκεντρο των πολιτικών του τον άνθρωπο, την ευημερία και την ανάπτυξη της μεσαίας τάξης και όλης της κοινωνίας.

Η δεύτερη πρόταση είναι το στρατόπεδο του κυνισμού, το οποίο προτάσσει το συμφέρον των λίγων και όχι των πολλών με μια συνταγή η οποία γονάτισε τη μεσαία τάξη και το κοινωνικό κράτος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη με αίσθημα ευγνωμοσύνης

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Φάμελλος για Φλωρίδη: «Πολιτικός γενίτσαρος, … ακροδεξιός, … χωρίς ηθική»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...