ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα, Ζόραν Ζάεφ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μακεδονία, Τζέφρι Πάιατ, Χαλκιδική,


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες - Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με δύο μόλις λέξεις, «not true» δηλαδή «όχι αληθές», «δεν αληθεύει», η Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα διέψευσε με ανάρτησή της στο Twitter την ανάρτηση του ΒΗΜΑτος, αναδημοσίευση από τοπική ιστοσελίδα, ότι Ζόραν Ζάεφ και Τζέφρι Πάιατ έφτασαν με άκρα μυστικότητα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
«Ο Ζόραν Ζάεφ, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε υπό άκρα μυστικότητα το μεσημέρι του Σαββάτου σε περιοχή της Κασσάνδρας, όπου διατηρεί πολυτελή εξοχική κατοικία.
»Την ίδια ημέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikifocus.gr και λίγο νωρίτερα έφτασε στη Σιθωνία ο Τζέφρι Πάιατ με παρόμοιο τρόπο.
»Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επέλεξε να διαμείνει σε ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής», αναφέρεται στην ανάρτηση του ΒΗΜΑτος.

























































