Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Από την ΚΝΕ κονφερασιέ της Δεξιάς – Ο Τσίμας «παρουσίασε» την Κεραμέως (βίντεο)

Από την ΚΝΕ κονφερασιέ της Δεξιάς – Ο Τσίμας «παρουσίασε» την Κεραμέως (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θα ήταν άλλη μια απλή πολιτική παρουσίαση στην οποία θα παρευρισκόταν ένας δημοσιογράφος για να προλογίσει τον υποψήφιο βουλευτή κάποιου κόμματος.

Όμως η κεντρική εκδήλωση της Νίκης Κεραμέως στο Μαρούσι πριν από λίγες ημέρες εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Νίκος Ρωμανός, πολλοί υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ από τον βόρειο τομέα και φυσικά ο Παύλος Τσίμας που προλόγισε την εκδήλωση.

Είναι αντιδεοντολογικό αλλά το κάνω

Ο γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, μετά από την πολύχρονη παρουσία του στο Mega, εξομολογήθηκε ότι μόλις του έκανε την πρόταση η Νίκης Κεραμέως να είναι αυτός που θα προλογίσει την κεντρική πολιτική εκδήλωσή της είπε αμέσως «ΝΑΙ».

«Επιτρέπεται ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος να υποστηρίζει έναν υποψήφιο βουλευτή ή ένα κόμμα τις παραμονές των εκλογών;» αναρωτήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και απάντησε αμέσως μόνος του:

«Μάλλον όχι. Όχι, θα σας πω! Γι αυτό και δεν το έχω κάνει ποτέ μου, και φαντάζομαι ότι δεν θα το ξανακάνω.

»Αλλά για πρώτη φορά θα κάνω την αμαρτία κι ελπίζω να μου συγχωρεθεί μέχρι την Κυριακή που είναι οι εκλογές».

Στην συνέχεια ο Παύλος Τσίμας μπήκε σε μονοπάτια πιο συναισθηματικά θυμίζοντας τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ.

Όταν γνώρισα την Νίκη Κεραμέως

Όπως εξομολογήθηκε ο Παύλος Τσίμας, είχαν βρεθεί μαζί σε ένα πάνελ κι εκεί η Νίκη Κεραμέως του εξήγησε την εξαιρετική ιστορία της.

Η Νίκη Κερμαέως όπως μετέφερε ο Παύλος Τσίμας ήταν η βουλευτής που έμεινε έγκυος και γέννησε σε κοινοβουλευτική περίοδο όπου αναδείχθηκε ότι δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη για κάτι αντίστοιχο στον κανονισμό της Βουλής.

Και άλλαξε ο κανονισμός όχι όμως γιατί Νεοδημοκράτισσα βουλευτής δεν θα μπoρούσε να ψηφίσει αλλά γιατί μια βουλευτής της πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ένεινε κι αυτή έγκυος οπότε έπρεπε να βρεθεί λύση για να μη μειωθεί η κυβερνητική πλειοψηφία ανέφερε ο Παύλος Τσίμας.

Γιατί στηρίζω την Νίκη Κεραμέως

Στην συνέχεια όμως όλα μπήκαν στο πολιτικό κλίμα της εποχής, αφού βρισκόμαστε πριν από τις εκλογές.

Εξάλλου ο Παύλος Τσίμας είναι γνωστός όχι για τις προσωπικές του εξομολογήσεις αλλά για την πολιτική του ανάλυση.

Καθοδηγητικό στέλεχος της ΚΝΕ, διετέλεσε πολιτικός συντάκτης στον Ριζοσπάστη, διευθυντής του Ρ/Σ 902 Αριστερά στα FM κι από εκεί στην Πρώτη, στα ΝΕΑ και όλη η συνέχεια είναι γνωστή.

«Μου το ζήτησε η Νίκη Κεραμέως, είπα ναι χωρίς να το σκεφτώ.

»Είπα κάτι αυθόρμητα και μετά σκεφτόμουν γιατί είπα το ναι.

»Δηλαδή προσπαθείς να βάλεις εκ των υστέρων την λογική» ανάφερε ο Παύλος Τσίμας και άρχισε να ξεδιπλώνει το πολιτικό υπόβαθρο της Νίκης Κεραμέως ιδιαίτερα στο κομμάτι της Παιδείας στο οποίο επικεντρώνεται για λογαριασμό της ΝΔ.

«Συμφωνώ ότι η χώρα θέλει ένα επενδυτικό σοκ.

»Πρέπει να αντιμετωπίσει τα θέματα ασφάλειας, να γίνει μια μεγάλη ψηφιακή επανάσταση, αλλά μακροχρόνια η σωτηρία της χώρας είναι η παιδεία» εξήγησε ο Παύλος Τσίμας υπογραμμίζοντας ότι παρακολουθεί τη δουλειά της τα θέματα παιδείας.

Η πιο ιδιαίτερη Βουλή από το 1974

«Υποστηρίζω την Νίκη Κεραμέως» επεσήμανε ο Παύλος Τσίμας για την υποψήφια της ΝΔ κι ο δεύτερος λόγος είναι ότι πιστεύει την υποψηφιότητά της «διότι η επόμενη βουλή είναι μια ιδιαίτερη Βουλή.

»Μια ιστορική, ίσως η πιο ιδιαίτερη μετά το 1974.

»Δεν είναι συντακτική είναι αναθεωρητική.

»Αλλά αν μου επιτρέπεται τον νεολογισμό θα είναι “ανασυντακτική” δηλαδή θα πρέπει να κάνει μια ανασύνταξη μεταξύ άλλων και της εμπιστοσύνης μας, εμάς των πολιτών απέναντι στους θεσμούς.

»Μιας ανασύστασης της εμπιστοσύνης των θεσμών και να εισάγει ένα καινούργιο ήθος στην δημόσια σφαίρα» υπογράμμισε ο Παύλος Τσίμας.

Στην συνέχεια δεν θέλησε να αποκαλύψει τι θα ψηφίσει ο ίδιος, εξήγησε ότι δεν το λέει αυτό, αλλά κάλεσε τους παρευρισκόμενους να βάλουν έναν σταυρό στην Νίκη Κεραμέως όσοι ψηφίζουν στον βόρειο τομέα.

Μετά ανακοίνωσε όλους τους υποψήφιους της ΝΔ που είχαν δηλώσει το παρών τους προλόγισε όλους όσους μίλησαν για την Νίκη Κεραμέως.

Ένας από αυτούς ήταν κι ο Π. Πικραμμένος που όπως σημείωσε ο Παύλος Τσίμας «σήκωσε το σταυρό του υπηρεσιακού πρωθυπουργού το δύσκολο 2012».

Ως παρουσιαστής της εκδήλωσης κάποια στιγμή καλωσόρισε και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που ήταν εκ των ομιλητών της εκδήλωσης στην οποία όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Νίκη Κεραμέως και ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...