ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιάνης Βαρουφάκης, ΜέΡΑ25 | DiEM25 Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025, Νέα Δημοκρατία, Οικονομική Ύφεση, Τράπεζες,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Εργαστήκατε για να έρθουν τα capital controls» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.
Η συζήτηση στη Βουλή, αφορούσε κυρίως τα προσωπικά δεδομένα, μετά την ανακοίνωση όμως για την πλήρη άρση των capital controls έπειτα από 4 χρόνια, ο Γιάνης Βαρουφάκης, υπουργός Οικονομικών την περίοδο της επιβολής τους, δεν θα μπορούσε να μην πάρει τον λόγο επί του θέματος.
«Έχουμε τεράστια ανάγκη να μιλήσουμε για τα capital controls και για τη λαίλαπα που έρχεται και εσείς δεν κατανοείτε.
»Η μείωση των επιτοκίων δεν είναι καλό μαντάτο.
»Σήμερα 18 τρισ. ευρώ χρέος, βρίσκονται στον χώρο των αρνητικών επιτοκίων» ανέφερε ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25.
«Έρχεται μια τεράστια ύφεση και είστε όσο προετοιμασμένοι ήταν και ο κ. Αλογοσκούφης, το 2007.
»Κάθε φορά που μιλάτε για το 2015, εμείς χαιρόμαστε.
»Μιλάτε για τον αγώνα να μην κοπεί το ΕΚΑΣ, για να μειωθεί ο ΦΠΑ, εσείς που λέγατε βάστα Γερούν και σήμερα μιλάτε για τυχοδιωκτική διαπραγμάτευση.
»Εργαστήκατε για να έρθουν τα capital controls.
»Θυμάστε τα στελέχη σας που καλούσαν τον κόσμο να πάρει τις καταθέσεις του; Τον κ. Στουρνάρα; Τον κ. Ντράγκι».
























































