ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Νίκος Δένδιας, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα - Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογο του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, είχε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με στόχο να συζητηθεί η έναρξη της προετοιμασίας για το επόμενο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.
Το τετ α τετ των δύο υπουργών Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με τα όσα συμφώνησαν οι δύο ηγέτες, η σύγκλιση του επόμενου Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020.
Σε αυτό το πλαίσιο, τονίστηκε η αμοιβαία επιθυμία για βελτίωση του κλίματος στα ελληνοτουρκικά και για καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

























































