ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τρεις κεντρικές διαχωριστικές γραμμές από τη Ν.Δ, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εστιάσει για να οργανώσει τον προγραμματικό αντιπολιτευτικό λόγο του και να εμπνεύσει τόσο τα μέλη του κόμματος αλλά και ακόμα περισσότερους υποστηρικτές, αναφέρθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι υπάρχουν τρεις διαχωριστικές γραμμές: δικαιώματα, μετανάστες και ανισότητες όλων των ειδών, ένα αναπτυξιακό μοντέλο που μπορεί να ανταποκριθεί στην κλιματική κρίση.
Αυτές οι διακριτές γραμμές, τόνισε, «μας δίνουν τα εφόδια να οργανώσουμε την αντιπολιτευτική πολιτική και να θέσουμε την ατζέντα που θα εμπνεύσει και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και αυτούς που θέλουν να έρθουν μαζί μας στο συνέδριο».
Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δεν φοβάται «πασοκοποίηση» και ότι η κυβερνητική εξουσία δεν είναι αυτοσκοπός, εξηγώντας ότι οι αριστεροί και οι αριστερές κάνουν αυτά που πιστεύουν και που θεωρούν σωστά και πως η εξουσία έρχεται ως αποτέλεσμα αυτών.























































