Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Ψεύτης με περικεφαλαία ο Μητσοτάκης – Ή να ζητήσει συγγνώμη ή να λάβει παραίτηση Πέτσα (βίντεο)

Τσίπρας: Ψεύτης με περικεφαλαία ο Μητσοτάκης – Ή να ζητήσει συγγνώμη ή να λάβει παραίτηση Πέτσα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με ανάρτηση του ο Αλέξης Τσίπρας επανέρχεται στην αντιπαράθεση που είχε νωρίτερα στην Βουλή με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα και παραθέτει βίντεο με τα επίμαχα αποσπάσματα.

«Ο κ. Μητσοτάκης με αποκάλεσε ψεύτη μέσα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε συμψήφισε το προσφυγικό με τις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ, ούτε είπε ποτέ πως αυξάνοντας τις περιπολίες αυξάνεται και η πιθανότητα ναυαγίων, όπως το τραγικό περιστατικό στην Κω», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνέχισε: «Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αφού παρακολουθήσει το βίντεο με τις δηλώσεις του εκπροσώπου του, όπως του υποσχέθηκα, έχει δύο επιλογές:

»Ή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Ή να λάβει την παραίτηση του κ. Πέτσα».

Επιπλέον υπογράμμισε ότι αν ο πρωθυπουργός δεν κάνει τίποτα από τα δύο «θα είναι πλέον ολοφάνερο ποιος στ’ αλήθεια είναι ο ψεύτης, με περικεφαλαία μάλιστα».

Τα δύο βίντεο που «καίνε» τον Πέτσα

«Να σταματήσετε την καραμέλα περί ψεμάτων και fake news», προειδοποίησε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αυτό με τα πρακτικά. Ήλπιζα ότι δεν θα ρίξετε τόσο χαμηλά το επίπεδο σήμερα με τα «φέρτο στα πρακτικά τώρα». Θα σας φέρω την απομαγνητοφώνηση.

»Είτε θα αναιρέσετε τα fake news και ψεμμάτων είτε θα τον στείλετε σπίτι του, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο», είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό, αναφορικά με δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα για το Λιμενικό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Σημειώνεται πως, νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα -προσποιούμενος πως δεν γνώριζε τη δήλωση Πέτσα- να την καταθέσει στα πρακτικά.

«Περιμένω, Περιμένω», έλεγε ο πρωθυπουργός.

Μάλλον όμως ο πρωθυπουργός πιάστηκε… αδιάβαστος, αφού όπως βλέπουμε και στα παρακάτω βίντεο, ο Στέλιος Πέτσας δηλώνει -μεταξύ άλλων- χαρακτηριστικά:

«Όσο αυξάνουμε τις περιπολίες αυξάνεται στατιστικά η πιθανότητα δυστυχώς να έχουμε θέματα όπως αυτό το τραγικό περιστατικό, που είχαμε τις τελευταίες μέρες.

»Αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να φυλάμε τα σύνορά μας».

Στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο Open TV, ανέφερε τα εξής:

«Έχουμε να περπατήσουμε σε μια λεπτή γραμμή, η οποία καταδικάζει την παραβατικότητα της Τουρκίας και στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Κύπρο και τη Συρία.

»Από την άλλη, έχουμε ένα τεράστιο ανθρωπιστικό πρόβλημα.

»Όταν έχεις μια εμπόλεμη περιοχή, έχεις προσφυγικές/μεταναστευτικές ροές, τις οποίες θα πρέπει να προσπαθήσεις να τις ελέγξεις με έναν τρόπο ο οποίος να είναι πάντα προς όφελος των πιο αδύναμων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Σύμη: Κάτοικος βρήκε στη θάλασσα τσάντα με 2,5 εκατ. δολάρια

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...