ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Τασούλας, Πρόεδρος της Βουλής, Προοδευτική Συμμαχία, Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα της Παρασκευής, απαντώντας στις δύο επιστολές του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, προς τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε, μεταξύ άλλων, πως θα παραμείνει προσηλωμένος στην τήρηση της νομιμότητας, όπως επιτάσσει ο ρόλος και η παράδοση της δημοκρατικής παράταξης στην Ελλάδα.
«Ο Πρόεδρος της Βουλής δυστυχώς σήμερα επέλεξε να λειτουργήσει ως πρόεδρος της πλειοψηφίας και όχι ως Πρόεδρος του συνόλου της Εθνικής Αντιπροσωπείας.
»Αντί να αποκαταστήσει τη κοινοβουλευτική τάξη, επιλέγει να ευθυγραμμισθεί με μια καταφανώς παράνομη απόφαση της πλειοψηφίας της Επιτροπής, που παραβιάζει και το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής.
»Ελπίζουμε να έχει συνυπολογίσει τις θεσμικές και πολιτικές συνέπειες της επιλογής του.
»Ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε περίπτωση δεν θα καταστεί συνεργός σε παράνομες, αντικοινοβουλευτικές και αντιθεσμικές πρακτικές, αλλά θα παραμείνει προσηλωμένος στην τήρηση της νομιμότητας, του Κανονισμού της Βουλής και του Συντάγματος, όπως επιτάσσει πάντα ο ρόλος και η παράδοση της δημοκρατικής παράταξης στον τόπο μας».
























































