ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Τζανακόπουλος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
7η Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας
Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η ρύθμιση για την απιστία οδηγεί στο αρχείο 100 υποθέσεις που σχετίζονται με τα δάνεια των δύο μεγάλων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που φτάνουν στο αστρονομικό ποσό των 400 εκατ. ευρώ», προειδοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Παράλληλα, ο ίδιος ως προς τη ρύθμιση που αφορά την αποδέσμευση χρημάτων που έχουν παγώσει μετά από εντολές της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές ενέργειες έκανε λόγο για «προφανή συγκάλυψη και για προσπάθεια να λειτουργήσει ένα πλυντήριο».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προτείνει να υπάρξει μια αυθεντική ερμηνεία του άρθρου 86(2) του Συντάγματος σύμφωνα με την οποία το αδίκημα της δωροδοκίας δεν παραγράφεται στο σύντομο χρονικό διάστημα που παραγράφονται τα αδικήματα των υπουργών» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «η ΝΔ αυτό δεν το δέχεται. Και αναρωτιέται κανείς γιατί δεν το δέχεται και τι είναι αυτό που φοβάται».
Τέλος, ο Δ. Τζανακόπουλος επεσήμανε ότι «η ΝΔ με την πρότασή της δημιουργεί όρους για να μετατρέψει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε έναν κομματικό εκτελεστικό βραχίονα της εκάστοτε κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
Αυτό κατά τη γνώμη μας είναι απαράδεκτο και διαταράσσει συνολικά την ίδια τη συνταγματική ισορροπία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί από το 1975 και μετά».
























































