ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρτα, Νέα Δημοκρατία, Νοσοκομεία, Όλγα Γεροβασίλη, Πρέβεζα, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Ανατ. Λιβύη (Κυρηναϊκή): Σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση ο ταξίαρχος Φάουζι Μανσούρι
Συρία: Ο Μπασάρ αλ Άσαντ καταδικάστηκε σε θάνατο
Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πρόσφατα δημοσιεύματα φέρουν τον μεν πρόεδρο της ΝΟΔΕ Άρτας κ. Δημήτρη Σκανδάλη να παίρνει τη θέση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, τον δε πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κ. Βαγγέλη Ντάκουλα, τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Άρτας», τονίζει η Όλγα Γεροβασίλη σε σχόλιό της για τους διορισμούς διοικητών νοσοκομείων Άρτας και Πρέβεζας.
«Το επιτελικό κράτος που θέλει να στήσει ο κ. Μητσοτάκης μακριά από την κομματικοποίηση, παίρνει σάρκα και οστά», προσθέτει.
«Θέλοντας να βοηθήσουμε κι εμείς στην κατεύθυνση αυτή, προτείνουμε την ανταλλαγή των διοικητών στα 2 νοσοκομεία, ώστε οι άνθρωποι να αποφύγουν τα έξοδα και να μπορούν απερίσκεπτα να οργανώσουν την «επιτελική» κομματική τους δουλειά», καταλήγει.
























































