ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έξαλλος έγινε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναλαμβάνοντας τον λόγο του προεδρεύοντος κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για την Συνταγματική Αναθεώρηση.
Λίγο οι χρονοβόρες παρεμβάσεις υπουργών, εισηγητών και κοινοβουλευτικών προσώπων και λίγο η ανοχή του προεδρείου εκτροχίασαν για τα καλά το χρονοδιάγραμμα που είχε καθορίσει το προεδρείου στη Βουλή για την συζήτηση της πΈΜΠΤΗς.
Αναλαμβάνοντας καθήκοντα, ο Νικήτας Κακλαμάνης διέκοψε την διαδικασία για να ανακοινώσει στο σώμα το πόσο έκτός χρόνου έχει βγει η συνεδρίαση.
Όπως ανακοίνωσε έπειτα από 6 ώρες συνεδρίασης, έχουν μιλήσει μονάχα 7 από τους 63 εγγεγραμένους βουλευτές.
«Αν συνεχίσουμε έτσι στις 12 το βράδυ θα έχουμε φτάσει μόλις στον αριθμό 40» σημείωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας πως δεν θα υπάρξει καμία ανοχή πλέον στους ομιλητές ώστε να «κοπούν» τελικώς οι ελάχιστοι δυνατοί.























































