ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Γεώργιος Καμπάς, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φωτογραφίες,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα της ημέρας των Χριστουγέννων, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Υποστράτηγο Γεώργιο Βελιδάκη, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ.
Τον Αρχηγό υποδέχθηκε στο στρατηγείο του Σχηματισμού ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Εμμανουήλ Θεοδώρου.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, μετέβη στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΣΚΑΝΔΑΡΙΟΥ» ενώ στη συνέχεια μετέβη στην νήσο Κάλυμνο όπου μεταξύ των Φυλακίων επισκέφθηκε και τα ΕΦ «ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» και «ΦΑΡΟΣ ΚΑΛΟΛΥΜΝΟΥ».
Ο Αρχηγός διαπίστωσε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των φυλακίων, καθώς και το υψηλό ηθικό του προσωπικού.
Πραγματοποίησε ομιλίες προς το προσωπικό των φυλακίων που επισκέφτηκε.
Παρακολούθησε τα εορταστικά τραγούδια των Σχηματισμών και τους συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελούν ενώ τέλος αντάλλαξε ευχές, ενόψει της σημερινής ημέρας των Χριστουγέννων.



























































