ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εφημερίδα Εστία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Τουρκία,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να μην ρίξει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του (σ.σ. όπως έκανε το 1993 με την κυβέρνηση του πατέρα του), ζητά στην ουσία από τον Αντώνη Σαμαρά, με πρωτοσέλιδο της υπό τον τίτλο: «Μείζον εθνικό λάθος η αποδυνάμωσις του πρωθυπουργού» και φωτογραφία των δύο ανδρών, η εφημερίδα Εστία:
«Γνωρίζει τους κινδύνους που διατρέχει ένας πρώην πρωθυπουργός.
»Η μείωση του εύρους της πλειοψηφίας του μετά την αδιανόητη αποχώρηση του Φώτη Κουβέλη από τον τρικομματικό συνασπισμό το καλοκαίρι του 2013 είχε ως αποτέλεσμα την κατάπτωση εγγυήσεως της πολιτικής σταθερότητας έναντι των δανειστών.
»Ήταν ο λόγος που η συμμαχική κυβέρνησις του δεν εξάντλησε την τετραετία και δεν εξέλεξε Πρόεδρο της Δημοκρατίας», τονίζει με νόημα η εφημερίδα, απευθυνόμενη στον κ. Σαμαρά.
Και προσθέτει: «Δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να παρέχει ισχυρότερη συναίνεση στην πράξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο… Αλέξης Τσίπρας, παρά άνθρωποι της παρατάξεως του, κορυφαία στελέχη του κόμματός του, προκάτοχοί του.
»Χρέος του πολιτικού κόσμου, των βουλευτών και κατά μείζονα λόγο των πρώην πρωθυπουργών είναι να στηρίζουν αυτή την ώρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανεξαρτήτως όποιων διαφορετικών εκτιμήσεων ή ανθρώπινων πικριών».
Μάλιστα επικαλείται τον εξ’ ανατολών κίνδυνο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
«Αν στην ανάλυση του Ερντογάν ότι κανείς δεν μπορεί να βάλει φρένο στην προκλητικότητά του στο Αιγαίο, ούτε η βαθιά διχασμένες ΗΠΑ, ούτε η παρηκμασμένη Ευρώπη, ούτε βεβαίως η τωρινή σύμμαχός του Ρωσία, προστεθεί και η παράμετρος ότι η Ελλάς έχει αδύναμη κυβέρνηση και πρωθυπουργό υπό εσωτερική αμφισβήτηση, τότε οι πειρασμοί του θα αυξηθούν».
























































