ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου, Μόναχο, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Μόναχο θα μεταβεί την Παρασκευή ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 56ης Διάσκεψης Ασφαλείας.
Στο πλαίσιο της Διάσκεψης, ο υπουργός Εξωτερικών θα μετάσχει στην Στρογγυλή Τράπεζα για την Ασφάλεια στα Βαλκάνια, ενώ στο περιθώριο θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους ομολόγους του από τη Βόρεια Μακεδονία, το Κουβέιτ και τη Λιθουανία, καθώς και με τον υπουργό Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Θα συναντηθεί επίσης με τη Συμπρόεδρο του Κόμματος των Πρασίνων της Γερμανίας, A. Baerbock και τον Aντιπρόεδρο της Kοινοβουλευτικής Ομάδας του CDU/CSU, Johann Wadephul.
Τέλος, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον ομόλογό του από τη Μογγολία, με τον οποίο θα υπογράψουν Μνημόνια Συνεργασίας για τον τουρισμό και την άρση των θεωρήσεων εισόδου.
























































