Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το antinews σφυροκοπά Μητσοτάκη – «Βουλιάζει στα ψεύτικα λόγια – Θαύμα αν κλείσει διετία»

Το antinews σφυροκοπά Μητσοτάκη – «Βουλιάζει στα ψεύτικα λόγια – Θαύμα αν κλείσει διετία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο στόχαστρό του για ακόμη μια φορά βάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ιστότοπος που απηχεί τις θέσεις του Αντώνη Σαμαρά, το antinews.gr, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση του «δύσμοιρου σωτήρα» –όπως χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό– «θα πρόκειται περί θαύματος αν κλείσει τη διετία».

«Κοίτα να δεις που η στυγνή πραγματικότητα ρούφηξε τη μητσοτακική κανονικότητα.

»Με το Μαξίμου να αντικρίζει πανικόβλητο την αυξανόμενη φθορά κάνοντας τα πάντα για να την εντείνει περισσότερο.

»Κι όλα αυτά από την πρώτη αυτοδύναμη κυβέρνηση στην Ελλάδα της κρίσης που υποτίθεται θα την έβγαζε στο ξέφωτο», υπογραμμίζει η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα, διερωτώμενη «πόσο θα αντέξει ακόμη μια λαοπρόβλητη κυβέρνηση που βουλιάζει στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα;».

«Πολύ φοβούμαστε ότι με τους ρυθμούς που κινείται θα πρόκειται περί θαύματος αν κλείσει τη διετία», σημειώνει ο αρθρογράφος και προσθέτει:

«Φυσικά οι κυβερνώντες διά των ακατάσχετων επικοινωνιακών πομφολύγων επιχειρούν να μας πείσουν ότι η κυβέρνηση είναι πανίσχυρη κι όχι μόνο θα εξαντλήσει την τετραετία αλλά θα συμπληρώσει οκταετία.

»Προφανώς ο αναμενόμενος ανασχηματισμός θα γίνει για να εμπεδωθεί η κυβερνητική ισχύς. Άραγε ποιον θαρρούν ότι κοροϊδεύουν;

»Έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους από τις απανωτές γκάφες και σφαλιάρες και βαυκαλίζονται, όπως κι οι προηγούμενοι, ότι θα ξεγελάσουν τον λαό με την προπαγάνδα τους».

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος γίνεται σφοδρή κριτική για τη διαχείριση του προσφυγικού, αλλά και την τακτική της κυβέρνησης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ενώ από το «κάδρο» δεν λείπουν και τα πυρά για την οικονομία:

«Οσονούπω θα σκάσει και η φούσκα της υποτιθέμενης ανάπτυξης και θα ψάχνουν λαγούμι να κρυφτούν.

»Εκτός κι αν εκτιμούν ότι με τις κατασχέσεις και με κάποια επιπλέον μείωση της δυσβάσταχτης φορολογίας, οι τσακισμένοι πολίτες θα βγουν στους δρόμους να φωνάζουν… ζήτω ο Μητσοτάκης».

«Τα βάσανα του δύσμοιρου σωτήρα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς μέχρι και οι… δικοί του έχουν αρχίσει να τον αδειάζουν», υπογραμμίζει το άρθρο, εξηγώντας τα εξής:

«Αν διαβάσει κανείς το χθεσινό κομμάτι βασικού αρθρογράφου της ναυαρχίδας του κουμπάρου, θα νομίζει ότι αγόρασε κατά λάθος την Αυγή.

»Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο κουμπάρος είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με συγκεκριμένες επιλογές του Κυριάκου πέραν αυτών του ποδοσφαίρου και αναμένεται να εντείνει περαιτέρω τα χτυπήματα αν δεν αλλάξει ρότα.

»Δυσαρεστημένη είναι επίσης και η κουμπαρά μαθαίνουμε, η οποία ούτε καν του μιλάει κι έχει αποφασίσει να ασχοληθεί μονάχα με το μέλλον του γιου της.

»Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι τα ίδια είχε τραβήξει κι ο πατριάρχης της οικογένειας».

Παράλληλα, η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα προειδοποιεί τον κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «αν δεν κρατήσει τις απαραίτητες ισορροπίες θα πρέπει να θεωρεί δεδομένο τον πόλεμο από τους γαλάζιους βαρώνους».

«Επειδή τα μέτωπα πυκνώνουν αντί να περιορίζονται, μήπως τελικά οι ιθύνοντες του Μαξίμου πρέπει να αναθεωρήσουν τις σκέψεις για εξάντληση της τετραετίας και να βγάλουν από το συρτάρι το σχέδιο για πρόωρες εκλογές μπας και αποφύγουν την επανάληψη του ντροπιαστικού 19%;», καταλήγει το antinews.gr.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Φάμελλος για Φλωρίδη: «Πολιτικός γενίτσαρος, … ακροδεξιός, … χωρίς ηθική»

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Πέταξε και πάλι τη μπάλα στην εξέδρα για την τραγωδία στα Τέμπη

Ανδρουλάκης: «Ψεκασμένες θεωρίες» ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα με τη πρόταση δυσπιστίας

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που ομνύει στην απόδοση δικαιοσύνης εκτίθεται καθημερινά όλο και περισσότερο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...