Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Καθυστερήσεις και ακυρώσεις ενίσχυσης του εξοπλισμού στα νοσοκομεία

Πολάκης: Καθυστερήσεις και ακυρώσεις ενίσχυσης του εξοπλισμού στα νοσοκομεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια κατέθεσε ο βουλευτής Χανίων και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή τον κοροναϊό αλλά και το προσφυγικό.

«Σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνάμε… σημειώνεται κίνδυνος για υποβάθμιση του ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού σε δημόσια Νοσοκομεία της χώρας» σημειώνει ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook και προσθέτει:

«Αυτή τη φορά σημειώνονται μια σειρά από (καθόλου τυχαίες) αναιτιολόγητες ολιγωρίες, καθυστερήσεις και ακυρώσεις ενίσχυσης του ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού σε δημόσια νοσοκομεία που είχαμε δρομολογήσει εμείς επί θητείας μας στο Υπ. Υγείας (μηχανήματα παραγωγής ιατρικού οξυγόνου, υπερσύγχρονο μηχάνημα ακτινοθεραπείας, ψηφιακός Αγγειογράφος κ.α.)».

Και επισημαίνει:

«Για τον λόγο αυτό και με αίσθημα ευθύνης προειδοποιούμε την ηγεσία του Υπ. Υγείας και ολόκληρη την κυβέρνηση να εγκαταλείψει κάθε σκέψη αποδυνάμωσης του δημόσιου συστήματος Υγείας και την καλούμε να προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση της αναβάθμισης που είχαμε σχεδιάσει και σε ότι άλλο απαιτείται για τη θωράκιση του συστήματος».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη με την ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια

Σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνάμε… σημειώνεται κίνδυνος για υποβάθμιση του ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού σε δημόσια Νοσοκομεία της χώρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Αθήνα, 28-2-2020

Την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, αφενός με την έξαρση των προσφυγικών ροών που οι ιδεοληπτικές παλινωδίες και ο αυταρχισμός της κυβέρνησης την καθιστούν πιο δύσκολη και αφετέρου την έλευση του κορωνοϊού στη χώρα με αυξανόμενα κρούσματα, γινόμαστε μάρτυρες για άλλη μια φορά μιας διαφαινόμενης υποβάθμισης του δημόσιου συστήματος Υγείας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη με βάση την γνωστή ιδεοληψία της ΝΔ για την πριμοδότηση ιδιωτικών συμφερόντων στον χώρο της Υγείας.

Αυτή τη φορά σημειώνονται μια σειρά από (καθόλου τυχαίες) αναιτιολόγητες ολιγωρίες, καθυστερήσεις και ακυρώσεις ενίσχυσης του ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού σε δημόσια νοσοκομεία που είχαμε δρομολογήσει εμείς επί θητείας μας στο Υπ. Υγείας (μηχανήματα παραγωγής ιατρικού οξυγόνου, υπερσύγχρονο μηχάνημα ακτινοθεραπείας, ψηφιακός Αγγειογράφος κ.α.).

Για τον λόγο αυτό και με αίσθημα ευθύνης προειδοποιούμε την ηγεσία του Υπ. Υγείας και ολόκληρη την κυβέρνηση να εγκαταλείψει κάθε σκέψη αποδυνάμωσης του δημόσιου συστήματος Υγείας και την καλούμε να προχωρήσει άμεσα στην ολοκλήρωση της αναβάθμισης που είχαμε σχεδιάσει και σε ότι άλλο απαιτείται για τη θωράκιση του συστήματος.

Μεταξύ άλλων, ο πρ. Αν. Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατέθεσε στις 26-2-2020 σχετική Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας, με συγκεκριμένα ερωτήματα στα οποία οφείλει να απαντήσει άμεσα και στη Βουλή αλλά και δημόσια στην κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...