ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρομετανάστες, Μάκης Βορίδης, Μετανάστες, Νέα Δημοκρατία, Πρόσφυγες, Τουρκία, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης,


















































Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Ιράν: Οι IRGC απειλούν με «βαριά επίθεση» εναντίον αμερικανικής βάσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέρ της κατασκευής κλειστών κέντρων για πρόσφυγες σε νησιά με λίγους ή καθόλου κατοίκους τάχθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.
«Το υποστηρίζω αναφανδόν, είμαι ένθερμος υποστηρικτής.
»Το ερώτημα είναι αν η δημιουργία σε νησιά με λίγους ή καθόλου κατοίκους παραβιάζει κάποια συνθήκη.
»Δεν παραβιάζει κάποια συνθήκη», συμπλήρωσε, ο υπουργός σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.
Παράλληλα ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι η λύση αυτή για να προχωρήσει πρέπει να εξασφαλίζονται οι υποδομές και οι ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.
«Αν αυτό διασφαλίζεται δεν δημιουργείται θέμα», είπε ο κ. Βορίδης.
Όσον αφορά στην κατάσταση στα σύνορα με τα επεισόδια που προκαλούν Τούρκοι και μετανάστες ο Μάκης Βορίδης τόνισε ότι «τα σύνορα πρέπει να σφραγιστούν.
»Να μην υποκύψουμε σε αυτό που κάνει ο Ερντογάν», προσθέτοντας ότι «η λογική ανοίγματος των συνόρων με απλή καταγραφή οδηγεί σε απόλυτο αδιέξοδο».
Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση μεταφέρει στους πολίτες ότι υπάρχει κράτος και προστασία των συνόρων. Οποιοσδήποτε κάνει πράξεις αυτοδικίας παρανομεί».
























































