Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης σε Πέτσα: Προσέξτε καλά μη δώσετε στον Ερντογάν δικαίωμα συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο

Πολάκης σε Πέτσα: Προσέξτε καλά μη δώσετε στον Ερντογάν δικαίωμα συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ολομέτωπη αντεπίθεση στον Στέλιο Πέτσα εξαπέλυσε μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης, απαντώντας στην αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου περί «Δούρειου Ίππου».

Ο Κρητικός πρώην υπουργός, γνωστός για τις αταλάντευτες πατριωτικές του θέσεις, αφού υπενθύμισε στον Στέλιο Πέτσα ότι δεν είχε η Αριστερά συνεργάτες του κατακτητή, «η παράταξή σου είχε», προειδοποίησε την κυβέρνηση να μαζέψει τους παρακρατικούς στον Έβρο πριν θρηνήσουμε νεκρούς και πολύ αυστηρά διαμήνυσε να μη δοθεί δικαίωμα στον Ερντογάν «μέσω προβοκάτσιας ή ατυχήματος να θέσει θέμα συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου».

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΚΟΥ ΠΕΤΣΑ (δηλαδή Μητσοτακη):

Αν οι δηλώσεις σου είναι υλοποίηση του δόγματος Βορίδη «να πάρουμε όλα τα μέτρα για να μην ξαναέρθει η αριστερά στην κυβέρνηση»….

1) ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

2) Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΔΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ, Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕ!

3) ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΜΟΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ «ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ» ΚΑΙ ΘΑΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

4) ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΒΑΛΤΕ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ!

5) ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ Η «ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ» ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕΣΩ «ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ»

6) ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ!!!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Π. Μαρινάκης απειλεί τώρα και δημοσιογράφους επειδή κάνουν τη δουλειά τους

Ποια «ήρεμα νερά»; – Ρεκόρ πενταετίας στις τουρκικές παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων

Προκλητικός Τσελίκ λίγο πριν τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη: Ζητά «αποστρατιωτικοποίηση» νησιών

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη – Ασφαλής ο Ερντογάν από… υγειονομική βόμβα

Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...