ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Τουρκία, Υπουργείο Εσωτερικών,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις Βρυξέλλες συναντώνται οι υπουργοί Εσωτερικών της Ε.Ε. για να συζητήσουν τα πιεστικά ζητήματα της πανδημίας Covid-19 και της τεταμένης κατάστασης στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Οι υπουργοί θα ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. με την Τουρκία, τα οποία προσπαθούν να διασχίσουν για να περάσουν στην Ε.Ε. χιλιάδες μετανάστες.
Επίσης θα συζητηθεί από τους αξιωματούχους η πανδημία του Covid-19 που εξαπλώνεται στην Ευρώπη.
Η Τσεχική Δημοκρατία και η Αυστρία επέβαλαν ταξιδιωτικούς περιορισμούς σε άλλα μέλη της ζώνης Σένγκεν των 26 χωρών, επικαλούμενες ανησυχίες για τη δημόσια υγεία, ώστε να αιτιολογήσουν την αναστολή της ισχύος των κανόνων των ανοιχτών συνόρων στη ζώνη αυτή ελεύθερης μετακίνησης.
Οι υπουργοί Εσωτερικών θα μοιραστούν επίσης τα διδάγματα που έχουν αντλήσει από την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού και θα συζητήσουν πιθανά επιπρόσθετα μέτρα ή τη στήριξη προς ορισμένες χώρες.
Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο στην Ε.Ε. και έχει επιβάλει πολύ δραστικά μέτρα για να σταματήσει την εξάπλωση του νέου κορονοϊού, ο οποίος είχε προκαλέσει περισσότερους από 1.000 θανάτους στη χώρα ως χθες Πέμπτη.
























































