ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τέλος οποιασδήποτε μετακίνησης από και προς την Ελλάδα, ανακοίνωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα .
Με μήνυμά του στα social media, ο Αλβανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως από το πρωί του Σαββάτου απαγορεύεται οποιαδήποτε μετακίνηση από και προς την Ελλάδα. Η κίνηση αυτή, εντάσσεται στα μέτρα που παίρνει η Αλβανία ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού Covid-19.
«Αρχής γενομένης από αύριο στις 10:00 το πρωί σταματούν η έξοδος προς και η είσοδος από την Ελλάδα επιβατών αεροπορικώς και οδικώς».
«Όπως και με την Ιταλία η μεταφορά αγαθών, θα συνεχιστεί κανονικά».
























































