ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νίκος Χαρδαλιάς, Πρόσφυγες, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε περιορισμούς στην κυκλοφορία προσφύγων και μεταναστών στους καταυλισμούς.
«Στο πλαίσιο της διάδοσης του κοροναϊού για τα ΚΥΤ, περιορίζεται η κυκλοφορία στους διανέμοντες στα ΚΥΤ.
»Θα δίνεται η δυνατότητα μετάβασης ατόμων ανά μικρές ομάδες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.
«Από την Τετάρτη το πρωί δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα πολίτες που δεν είναι από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
»Όσοι βρίσκονται σε οικειοθελή καραντίνα και είναι ξένοι, μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν από τη χώρα», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.
Στην συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέγνωσε όλη την λίστα με τα καταστήματα που δεν θα λειτουργήσουν από την Τετάρτη, 18/03/2020, αλλά και εκείνα που θα λειτουργήσουν.
Ακόμη τόνισε πως θα απαγορευθεί προσωρινά στις λαϊκές αγορές, η διάθεση προϊόντων τα οποία δεν σχετίζονται με τροφές.
Από τα ξημερώματα μάλιστα, απαγορεύεται η είσοδος στην Ελλάδα πολιτών εκτός ΕΕ, εξαιτίας της έξαρσης της επιδημίας.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πως «δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα μας πολίτες χωρών εκτός ΕΕ, παρά μόνο για απολύτως αναγκαία συνθήκη, που σχετίζεται αποκλειστικά για επείγουσα εργασία ή οικογένεια».
«Έλληνες και αλλοδαποί από χώρες της ΕΕ μπορούν να εισέλθουν στη χώρα, αλλά με την ηχηρή σύσταση πως θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα για 14 μέρες» τόνισε.
Ο ίδιος διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες περί κρουσμάτων εντός των κέντρων φιλοξενίας μεταναστών, τονίζοντας πως φτάνουν στα όρια συνωμοσιολογίας.
























































