ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η μεταφορά προσφύγων από τα νησιά στις δομές της ενδοχώρας είναι δύσκολη αυτή την περίοδο» δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, προσθέτοντας πως «η κυβέρνηση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να αντιμετωπίσει το θέμα».
Αναφερόμενος στο κρούσμα Αφρικανής γυναίκας που σημειώθηκε στη δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας το μέλος της κυβέρνησης τόνισε ότι έγιναν άμεσα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες και πως στις άλλες δομές της επικράτειας έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα προστασίας, όπως η αποφυγή συγχρωτισμού, η ενημέρωση των φιλοξενούμενων στη γλώσσα τους, ο περιορισμός της μετακίνησης των φιλοξενούντων και η δημιουργία χώρων για την παροχή υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Τέλος, ενημέρωσε ότι η κυβέρνηση θα ενεργοποιήσει τον έκτακτο μηχανισμό στήριξης για το Μεταναστευτικό, λαμβάνοντας το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ ώστε να τεθούν σε εφαρμογή οι λύσεις που έχουν ήδη αποφασιστεί επί του θέματος.
























































