ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μετανάστες, Νότης Μηταράκης, Πρόσφυγες, Στρατής Κύτελης, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περίπου 1.500 πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο αναμένεται να μετακινηθούν το ερχόμενο Σαββάτο από το ΚΥΤ της Μόριας στην ενδοχώρα.
Η μετακίνηση θα γίνει με ειδικά ναυλωμένο πλοίο και εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, για την αποσυμφόρηση των καταυλισμών στα νησιά από ευάλωτες στις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού περιπτώσεις.
Συνολικά από τα πέντε ΚΥΤ των νησιών έχει σχεδιασθεί η μετακίνηση σε σκάφη ναυλωμένα από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες 2.380 άτομα από τα οποία, σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργού Νότη Μηταράκη στο δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, τα πρώτα 1.500 θα φύγουν από τη Μόρια.
Ας σημειωθεί ότι άλλα 100 άτομα από ευάλωτες κατηγορίες μεταφέρθηκαν από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες σε δομές φιλοξενίας που νοικιάστηκαν στη Θερμή και στη Βαρειά της Μυτιλήνης.























































