ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απίστευτα σχόλια έχει πυροδοτήσει το γνωστό πλέον σχόλιο του Νίκου Νικολόπουλου στο twitter για τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.
Ειδικά στην σελίδα του Νίκου Νικολόπουλου στο facebook τα σχόλια δίνουν και παίρνουν.
“Άξιος πρόεδρος του χριστιανοταλιμπανικού κόμματος Ελλάδος” γράφει ένας χρήστης που προφανέστατα έχει διαφορετική άποψη από αυτή του Νίκου Νικολόπουλου.
Στην σημερινή ανάρτηση του Νίκου Νικολόπουλου στην οποία επισημαίνει ότι έστειλε γράμμα στον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου σχολιάζουν από κάτω:”Λίγο ακόμα και σε βλέπω κάθε μεσημέρι στα μεσημεριανάδικα” ενώ ένας άλλος χρήστης τον ρωτά ” Πόσα γραμματόσημα έβαλες;”
Ένας άλλος χρήστης έχει την μεγάλη απορία: “Το «ψεκασμένοι» πώς το γράψατε κύριε Νίκο; Ή μήπως είναι στα ελληνικά η επιστολή;”
Φυσικά ο Νίκος Νικολόπουλος δεν απάντησε σε κανένα σχόλιο.
Την απάντηση όμως για το “Ψεκασμένος” και πως μεταφράζεται στα αγγλικά το απάντησε ένας άλλος χρήστης: “Φλιτ (fglitt) λέγεται το ψέκαΖμα στα εγγλέζικα – εξυπνάκια!”.
























































