ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Al Jazeera (Τηλεοπτικό Δίκτυο), ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Καστελλόριζο, Κατάρ, Τουρκία,

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία χρησιμοποιεί το ειδησεογραφικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα (Al Jazeera) του Κατάρ για να κηλιδώνει την Ελλάδα, μετέδωσε η Greek City Times την Τετάρτη και αναμεταδίδει η ιστοσελίδα Ahval.
Το Al Jazeera μετέδωσε ένα χάρτη στις 23 Απριλίου που δείχνει το Καστελόριζο και το νησιωτικό του σύμπλεγμα ως τουρκικά εδάφη, σε μια εποχή που «η Τουρκία δεν κρύβει καν τις προθέσεις της να καταλάβει ελληνικά νησιά και θαλάσσιο χώρο», σύμφωνα με τη Greek City Times.
«Φαίνεται τώρα ότι το Al Jazeera συμμετέχει και πάλι στην προπαγανδιστική εκστρατεία της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, μη δείχνοντας το νησί ως μέρος της Ελλάδας, αλλά μάλλον της Τουρκίας».
Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Απριλίου το κανάλι του Κατάρ μετέδωσε «ντοκιμαντέρ» για την καταπίεση που υποτίθεται ότι υφίσταται η «τουρκική» μειονότητα στη Δυτική Θράκη, που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του εκπροσώπου του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, Αλέξανδρου Γεννηματά.























































