ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευρεία σύσκεψη για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού πραγματοποιήθηκε εχθές Παρασκευή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπό την προεδρία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Αρχηγοί ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.)αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης και ανώτατοι αξιωματικοί των ΕΔ και του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.
Κατά τη σύσκεψη, αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση της συνεργασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. για την επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.
























































