ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι Ευρωπαίοι αφήνουν το Σαμαρά μετέωρο» σχολιάζει το πρακτορείο Bloomberg σε κύριο άρθρο του που αναφέρεται στις πρόσφατες δηλώσεις του .
«Ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών έσβησε τις ελπίδες της κυβέρνησης για ελάφρυνση χρέους πριν τις ευρωεκλογές του Μαΐου, λέγοντας πως το πιθανότερο είναι να περιμένει η ευρωζώνη μέχρι τον Αύγουστο για να ασχοληθεί με το θέμα» αναφέρει το Bloomberg και συμπληρώνει: «Ο Ντάισελμπλουμ, που είναι επίσης επικεφαλής του Eurogroup, δήλωσε πως κατά τους επόμενους έξι μήνες θα επικεντρωθούν στο κατά πόσο η Ελλάδα πληροί τις προϋποθέσεις για την εκταμίευση των επόμενων δόσεων»
«Ο ευάλωτος κυβερνητικός συνασπισμός του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ζητά επιπλέον ευρωπαϊκή βοήθεια πριν τις ευρωεκλογές του Μαΐου, επιμένοντας ότι πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα» αναφέρουν οι συντάκτες του άρθρου και υπενθυμίζουν πως «Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης συμφώνησαν το Νοέμβριο του 2012 «να συζητήσουν περαιτέρω μέτρα και στήριξη» συμπεριλαμβανομένης και της ελάφρυνσης χρέους για την Ελλάδα από την στιγμή που θα πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα».
























































