ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν
Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν - Το Ισραήλ αντιδρά
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η φιέστα που ετοιμάζει η Άγκυρα στην Αγιά Σοφιά ενοχλεί και είναι ένα θέμα προς αποδοκιμασία γιατί πέραν των άλλων, έχει χαρακτηριστεί ως μουσείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και αυτή την στιγμή χρησιμοποιείται για την προώθηση άλλων σκοπών», δήλωσε στον ΣΚΑΙ 100,3 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, επισημαίνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον ιστορικό ναό.
Ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι η Ελλάδα πιο ισχυρή από κάθε άλλη φορά σε σχέση με την Τουρκία και λόγω της αντιμετώπισης της κατάστασης στον Έβρο τέλη Φεβρουαρίου αλλά και της επιτυχούς αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.
«Παρακολουθούμε», πρόσθεσε, οποιαδήποτε πρόκληση αλλά εμείς πάντα θα προάγουμε τις σχέσεις καλής γειτονίας με βάσει το διεθνές δίκαιο.
Αναφερόμενος στα υπόλοιπα θέματα ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι το φθινόπωρο θα είναι έτοιμο το σχέδιο διάθεσης των χρημάτων που θα πάρουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σκέψεις για εκλογές στο μυαλό του πρωθυπουργού.
























































