Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις: Ο Τσίπρας έχει καταλάβει ότι λένε απύθμενες ανοησίες

Άδωνις: Ο Τσίπρας έχει καταλάβει ότι λένε απύθμενες ανοησίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Είναι προφανές ότι ο Τσίπρας έχει καταλάβει ότι το 99,9% των όσων λένε είναι απύθμενες ανοησίες και δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα” τόνισε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ωστόσο, μιλώντας στον Βήμα FM, ο πρώην υπουργός, μοιράστηκε το φόβο του: “πολύ φοβάμαι όμως ότι η πλειοψηφία στο κόμμα του αυτό δεν το συμμερίζεται και δεν το γνωρίζει”.

Για αυτό “χτύπησε ξύλο” μην τυχόν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: “Ευτυχώς γι’ αυτόν, προφανώς έχει καταλάβει ότι αυτά που έλεγε στα νιάτα του ή αυτά που έλεγε πριν δύο χρόνια είναι μπούρδες. Κι επειδή το έχει καταλάβει, κάνει κινήσεις άλλες, πάει στο Άγιο Όρος, πάει στην λίμνη Κόμο, πάει στο Τέξας, πάει στον Σόιμπλε, πάει στον Ντράγκι. Όλες αυτές είναι κινήσεις για να πει με κάθε τρόπο στο εξωτερικό «παιδιά, μην ψαρώνετε, τι να κάνω; Σ’ αυτό το κόμμα βρέθηκα”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για να μην μείνει καμία απορία για το πόσο κακή εικόνα έχει για τον Αλέξη Τσίπρα υπογράμμισε ότι είναι “παντελώς ανεπαρκής. Έχει εξαιρετική ανεπάρκεια να αντιμετωπίσει τα δύσκολα ζητήματα που έχει η χώρα, επειδή θα έχει εκλεγεί (αν εκλεγεί) με μια ψεύτικη ατζέντα, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου το 2009, έχοντας πει δηλαδή «λεφτά υπάρχουν». Θα έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει και την κοινοβουλευτική του ομάδα και το κόμμα του, αλλά και τους ψηφοφόρους του, γιατί ξαφνικά θα καταλάβουν ότι όλα αυτά που τους έχει υποσχεθεί, απλά δεν μπορούν να γίνουν.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Χωρίς «Φωνή» η ελληνική Διασπορά με ευθύνη ΝΔ και Κ. Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» – Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να νικήσει τον Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: Ενώ ο λαός «φοβάται» να πάει βενζινάδικο ή σούπερ-μάρκετ η κυβέρνηση Μητσοτάκη «μοιράζει το δημόσιο χρήμα σε “δικούς της” ανθρώπους»

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...