ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιόσι Αμράνι, Διπλωματικό Σώμα, Ισραήλ, Ισραηλινή Πρεσβεία, Νίκος Δένδιας, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε την Τετάρτη στο υπουργείο Εξωτερικών με τον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Ελλάδα, Γιόσι Αμράνι. Παράλληλα, η κυβέρνηση του Ισραήλ, με ανακοίνωσή της εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη και αλληλεγγύη της στην Ελλάδα απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα.
«O Πρέσβης του Ισραήλ, κ. Γιόσι Αμράνι συναντήθηκε με τον ΥΠΕΞ της Ελλάδας, κ. Νίκο Δένδια. Συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος Ισραήλ-Ελλάδας, τις εξελίξεις στην περιοχή και την βελτίωση των σχέσεων», έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter η Ισραηλινή Πρεσβεία στην Αθήνα.
«Συνάντηση ΥΠΕΞ Ν. Δένδια με πρέσβη Ισραήλ Y. Amrani στο Υπ. Εξωτερικών – διμερή θέματα, τουρκική παραβατικότητα στο επίκεντρο», έγραψε στο Twitter το ελληνικό ΥΠΕΞ.

























































