Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβερνητική πολιτική των παλινωδιών και των αντιφάσεων στοιχίζει ακριβά στη χώρα

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβερνητική πολιτική των παλινωδιών και των αντιφάσεων στοιχίζει ακριβά στη χώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η κυβερνητική πολιτική των παλινωδιών και των αντιφάσεων στοιχίζει ακριβά στη χώρα, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «κατασπατάλησε τη θετική παρακαταθήκη που είχε εξασφαλίσει η συλλογική προσπάθεια και αλληλεγγύη των πολιτών τις μέρες του lockdown.

»Δεν ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

»Δεν προστάτευσε τους χιλιάδες εργαζόμενους που μένουν άνεργοι ή βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται.

»Δεν φρόντισε να θωρακίσει τη χώρα με μία συνεκτική επιδημιολογική στρατηγική και ένα σχέδιο κοινωνικής ανασύνταξης.

»Επένδυσε σε επικοινωνιακές φιέστες και σε καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις, ενώ την ίδια στιγμή πορευόταν με προχειρότητα, παλινωδίες και πειραματισμούς».

«Το πείραμά της απέτυχε» συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος επισημαίνοντας πως μαζί με την έξαρση της πανδημίας, η οικονομία της χώρας βυθίζεται στην κρίση.

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί κριτική για στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας πως αναφορικά με την υγειονομική κρίση «μεταθέτει την ευθύνη στους πολίτες και ειδικότερα στους νέους και στις νέες.

»Είναι προκλητικό μία κυβέρνηση που άνοιξε εσπευσμένα τις πύλες εισόδου της χώρας, που υποτίμησε την ανάγκη των μαζικών τεστ, που έκανε ελάχιστα για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας, τώρα να εμφανίζεται ως τιμητής της ελληνικής κοινωνίας».

Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί πως «η κυβερνητική πολιτική των παλινωδιών και των αντιφάσεων στοιχίζει ακριβά στη χώρα» και καλεί την κυβέρνηση «να αντιληφθεί την ανάγκη ενός σοβαρού σχεδίου για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, να λάβει αποφασιστικά μέτρα οικονομικής ενίσχυσης των μικροεπιχειρηματιών και των εργαζομένων και να σταματήσει να κρύβεται από τις σοβαρές της ευθύνες για το πώς φτάσαμε έως εδώ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%

Κυριακή Μάλαμα: Αποχωρεί από το κόμμα του Κασσελάκη καταλογίζοντας του δεξιόστροφη πολιτική

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών – Συνάντηση με τον Λευτέρη Νίκα στη Βουλή

ΕΟΔΥ: Σημαντική αύξηση της γρίπης – Έξι θάνατοι από κορωνοϊό

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% – Ο Τσίπρας έως και 36%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...