ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FIR Αθηνών, FIR Σκοπίων, USAF Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Πολεμική Αεροπορία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Ο Ερντογάν (που δεν μιλά αγγλικά) μίλησε τηλεφωνικά με τον Τραμπ για να του δώσει «γραμμή» τι να κάνουν οι
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερα ελληνικά αεροσκάφη F-16 BLK 52+ συνόδευσαν ένα αμερικανικό στρατηγικό βομβαρδιστικό τύπου Β-52 την Παρασκευή, στο πλαίσιο της δραστηριότητας ALLIED SKY, «επιδεικνύοντας τους ισχυρούς συμμαχικούς δεσμούς των κρατών μελών του ΝΑΤΟ», όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ.
Ειδικότερα, τα ελληνικά μαχητικά συνόδευσαν το αμερικανικό Β-52, πραγματοποιώντας πτήση εντός των FIR Αθηνών, ξεκινώντας την αποστολή τους νότια της Χίου και πετώντας πάνω από τις Κυκλάδες, την Πελοπόννησο, τα Επτάνησα, την Ήπείρο, τη Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, τις Σποράδες και τη Μακεδονία.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας αεροπορικής αστυνόμευσης της χώρας μας με τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, τα ελληνικά αεροσκάφη συνόδευσαν το αμερικανικό βομβαρδιστικό και στη διάρκεια της πτήσης του στο FIR της γείτονος χώρας, καταλήγει το ΓΕΕΘΑ στην ανακοίνωσή του.


























































