ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Ρόμπερτ Μενέντεζ,


















































Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές
Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο φιλέλληνας Αμερικανός γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας, στη Λέσβο, ζήτησε από τη διεθνή κοινότητα να γίνουν πιο ουσιαστικές κινήσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης του προσφυγικού-μεταναστευτικού.
Ο Μενέντεζ, με ανάρτησή του στο Twitter, εξέφρασε τη λύπη του τονίζοντας ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να κάνει περισσότερα, σε συνεργασία με την Ελλάδα και την ΕΕ, ώστε να παρέχει υποστήριξη στους μετανάστες και στους πρόσφυγες.
Ο Γερουσιαστής έγραψε στο Twitter:
«Είμαι λυπημένος για τα τραγικά νέα από την Ελλάδα όπου ο υπεράριθμος καταυλισμός της Μόρια στη Λέσβο έπιασε φωτιά και εκτόπισε περισσότερους από 12.000 πρόσφυγες και μετανάστες.
»Η διεθνής κοινότητα πρέπει να κάνει περισσότερα για να συνεργαστεί με την Ελλάδα και την ΕΕ, για την υποστήριξη και προστασία αυτών των ευάλωτων ανθρώπων».
























































