Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση Λάμπρου στο «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» του «βυθίσατε το Χόρα» και στην Τζάκρη

Επίθεση Λάμπρου στο «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» του «βυθίσατε το Χόρα» και στην Τζάκρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο γνωστός Πάνος Λάμπρου, των δικαιωματιστών και των διεθνιστών και των διαδηλώσεων έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, κι άλλων σχετικών δράσεων, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Πάνος Λάμπρου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη, με ύφος δυσανάλογο των ισχνών μειοψηφικών απόψεων που εκφράζει και συνήθως εξοργίζουν τον ελληνικό λαό, προκαλούν δε αποστροφή στους δημοκρατικούς ψηφοφόρους, δηλαδή στο 30% από το 31,5% που ψήφισε Αλέξη Τσίπρα στις τελευταίες εκλογές, εγκάλεσε τη Θεοδώρα Τζάκρη «σαν να είναι πάντα στο ΠΑΣΟΚ, το “πατριωτικό”, το “βυθίστε…”, σαν να μην έχει καταλάβει που βρίσκεται…».

Αλήθεια, πράγματι, να το ξεκαθαρίσουμε, διότι πολιτική δεν γίνεται και με τον αστυφύλαξ και τον χωροφύλαξ, που βρίσκεται η Θεοδώρα Τζάκρη;

Που βρίσκεται κατ’ επέκταση το 30% του ελληνικού λαού, που προέρχεται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και στις τελευταίες εκλογές ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Πάνος Λάμπρου δεν άκουσε ποτέ τον Αλέξη Τσίπρα να προσδιορίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ως πατριωτικό κόμμα, ή να αναφέρεται προεκλογικά στον Ελευθέριο Βενιζέλο και στη δημοκρατική παράταξη;

Μήπως είναι τελικά ο Πάνος Λάμπρου εκείνος που δεν ξέρει που βρίσκεται;

Γιατί εάν ξέρει ο κ. Λάμπρου που βρίσκεται αλλά δεν ξέρει η Θεοδώρα Τζάκρη και κατ’ επέκταση όλος ο πατριωτικός δημοκρατικός λαός, που συμμερίζεται το «βυθίσατε το Χόρα», να το πούνε ευθέως, να σηκωθούν οι δημοκρατικοί να φύγουν εάν είναι σε λάθος κόμμα και να μείνει ο κ. Λάμπρου με το 1,5% -γιατί το υπόλοιπο το πήρε ο Βαρουφάκης- να κάνουν τα δικά τους, αυτά που έκαναν πάντοτε και ήταν ικανοποιημένοι.

Η ακόλουθη ανάρτηση αποτελεί πολιτικό υβρεολόγιο προς τον κορμό της δημοκρατικής παράταξης, το 30%, που ψήφισε Αλέξη Τσίπρα και είναι πλέον η στιγμή ο κ. Λάμπρου να δώσει εξηγήσεις στην ηγεσία του κόμματός του. Εξηγήσεις δεν θα ξαναδώσει κανένας σοσιαλπατριώτης σε κανέναν. Και σε όποιον αρέσει.

Διαβάστε τι έγραψε ο Πάνος Λάμπρου:

«Ο διεθνισμός τίτλος τιμής….

»Διάβασα από ανάρτηση ενός αγαπημένου φίλου και συντρόφου ότι η κατηγορία “διεθνιστής” είναι τίτλος τιμής για πολλές και πολλούς από μας.

»Συμφωνώ απολύτως. Είναι τίτλος τιμής, ταυτοτικό στοιχείο για κάθε αριστερό και αριστερή, οδηγός σε ένα δρόμο δύσκολο, αλλά σίγουρα αναγκαίο.

»Κάποιοι, κάποιες, κάποια εντέλει, δεν συμφωνεί μαζί μας. Δικαίωμα…

»Δικαίωμα, αλλά να… προσάπτεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη διεθνισμό, σαν να είναι περίπου ο νέος Τρότσκι, ε, αγγίζει και ίσως ξεπερνά κάθε όριο. Τον “μακεδονομάχο” Μητσοτάκη. τη Νέα Δημοκρατία των Βορίδη, Πλεύρη και Γεωργιάδη. Ε….

»Η κυρία, που τυγχάνει να είναι βουλεύτρια και μάλιστα αναπληρώτρια τομεάρχισσα (!), κάπου σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, έκανε και ένα βήμα παραπάνω, καθώς μας είπε ότι η Τουρκία δεν μαζεύεται με καρότα, παρά μόνο με μαστίγια.

»Θα μου πείτε δικαίωμα, την άποψή της είπε.

»Σωστά, αλλά την εξέφρασε σαν να μην πέρασε μέρα, σαν να είναι πάντα στο ΠΑΣΟΚ, το “πατριωτικό”, το “βυθίστε…”, σαν να μην έχει καταλάβει που βρίσκεται….

»Όχι, έχει καταλάβει, αλλά δεν το θέλει, δεν το αγαπάει, δεν το πιστεύει και θέλει πάση θυσία να το αλλάξει.

»Γι’ αυτό και μέσα στο κατακαλόκαιρο χτύπησε και ζήτησε να τελειώνουμε με τις αριστερίζουσες εκκρεμότητες, να μπούμε στην κανονικότητά που έχει στο μυαλό της, σε κάτι “μπατριωτικούς” και κεντρώους αδιέξοδους δρόμους.

»Τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη νέα Δημοκρατία έχουμε να τους κατηγορήσουμε για πολλά, για πάρα πολλά.

»Αλλά θα το κάνουμε, το κάνουμε ήδη, από τη σκοπιά της αριστερής, ριζοσπαστικής, φιλειρηνικής και διεθνιστικής μας αντίληψης.

»Αυτά αγαπητή μου….

»Μία από τις πολλές, πάρα πολλές, αριστερίζουσες (και αντιεθνικιστικές παρακαλώ) εκκρεμότητες».

Τουλάχιστον αναγνωρίζει ότι αποτελεί εκκρεμότητα. Είναι μια αρχή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...