ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κατρούγκαλος, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τουρκία,


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» - Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Κατρούγκαλος, σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ότι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που πέρσι δεν έθεσε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο και φέτος ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που δεν είπε στον ΟΗΕ «λέξη για την Κύπρο».
«Ο κ. Μητσοτάκης πέρσι στον ΟΗΕ υπήρξε ο πρώτος Έλληνας ΠΘ που δεν έθεσε σε Τούρκο ηγέτη το ζήτημα της επιθετικότητας στο Αιγαίο.
»Φέτος έγινε ο πρώτος που δεν είπε λέξη για την Κύπρο, σε μια στιγμή που η υποστήριξη της δίκαιης επίλυσης του Κυπριακού είναι πιο αναγκαία από ποτέ», έγραψε ο κ. Κατρούγκαλος.
Οι τελευταίες «μαζεμένες» εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά φαίνεται ότι προκαλούν ανησυχία στην αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία δείχνει να κλιμακώνει την κριτική της στην κυβέρνηση και να υψώνει τους τόνους.
Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το Σάββατο, [διαβάστε ΕΔΩ], στην οποία ζητά από την κυβέρνηση ενημέρωση για τις δηλώσεις Καλίν «για διάλογο για τις μειονότητες» και εν γένει για την ατζέντα των διερευνητικών ελληνοτουρκικών συνομιλιών.

























































